Transparantie:
card-image
923 x bekeken
Deel deze herdenkingsplek en help zo herinneringen te verzamelen

Steun deze familie

Steun deze familie door iets extra's te doen.

Maak een persoonlijke herdenkingsplek

Samen een blijvende, waardige herinnering maken voor later

Dierbaren herinneren doet u samen. Een online herdenkingsplek is de manier om alle herinneringen samen te laten komen en te delen. Het is eenvoudig om een online herdenkingsplek te openen. Zo heeft u alle herinneringen, condoleances en reacties handig op één plek en kunt u ze gemakkelijk om zetten naar een tastbaar herinneringsboek of –video.

online-flow
Alle informatie over het afscheid bij elkaar

Alle wensen van uw dierbare en u als nabestaanden kunt u op de herdenkingsplek plaatsen. Hierdoor zult u in de eerste moeilijke periode minder praktische vragen krijgen en kunt u afscheid nemen op de gewenste manier. U kunt denken aan het beantwoorden van de volgende vragen: Wilt u in besloten kring afscheid nemen of wilt u iedereen de gelegenheid geven om afscheid te nemen? Hoe laat vindt de afscheidsdienst plaats? Wilt u condoleren voor of na het afscheid? Of stelt u op prijs indien men een witte roos meeneemt naar de begraafplaats? Wilt u na afloop nog een kopje koffie of een borrel drinken met alle bekenden van u en uw dierbare?

Samen hele mooie herinneringen delen

Er is niets fijner om te weten wat uw overleden dierbare heeft betekend voor anderen of wat zij met hem/haar hebben meegemaakt. Samen met familie, vrienden, kennissen en collega’s van uw dierbare herinneringen ophalen en samen terugdenken met een lach en een traan. Door mensen uit te nodigen om te helpen aan een mooie herinnering maakt u samen aan een hele mooie blijvende herinnering voor later. Het uitnodigen kan via e-mail, social media en/of vermelding op de rouwkaart of het overlijdensbericht.

Eenvoudig, overzichtelijk en veilig in eigen beheer

In enkele stappen kunt u de online herdenkingsplek van uw dierbare online zetten en familie, vrienden, kennissen en collega’s uitnodigen om bij te dragen. Hoe uitgebreid u de pagina maakt, is aan uzelf. Alle door vrienden, familie en kennissen geplaatste condoleances en herinneringen moeten eerst door u goedgekeurd worden voordat het zichtbaar is op de herdenkingsplek van uw dierbare.

Condoleances, biografie en herinneringen op één plek.

Condoleances kunnen op tal van manieren u en uw familie bereiken: telefonische, via WhatsApp of facebook Messenger, een kaart of een condoleance in het condoleanceboek bij de uitvaart. Met de online herdenkingsplek kunt u alle reacties op één plek verzamelen, zodat u deze op een later moment kunt bundelen.

Gemakkelijk om te zetten naar een tastbaar herinneringsboek of herinneringsvideo

Een herinneringsboek of –video is een manier om een herinnering letterlijk vast te houden. Wanneer alle herinneringen, verhalen, condoleances, foto’s en andere herinneringen op één herdenkingsplek staan kunt u deze in enkele stappen omzetten naar een prachtig herinneringsboek- of video. Zo heeft u iets tastbaars en waardevols in handen voor u, uw (klein)kind of een ander familielid. Een geschenk aan alle nabestaanden voor iedereen die uw dierbare lief had.

Een persoonlijke online herdenkingsplek kost 75 euro of 35 euro (i.c.m. een overlijdensbericht in de krant). De online herdenkingsplek is minimaal 14 maanden lang door u en andere familieleden te beheren. Gedurende deze periode maakt u samen een blijvende, waardige herinnering. Na deze periode is verlenging mogelijk. Heeft u vragen? www.familieberichten.nl/help

Online herdenkingsplek

Samen een blijvende, waardige herinnering maken voor later
  • Alle informatie over het afscheid bij elkaar
  • Samen hele mooie herinneringen delen
  • Eenvoudig, overzichtelijk en veilig in eigen beheer
  • Condoleances, biografie en herinneringen (van gedichten tot foto’s, van video’s tot quotes) op één plek
  • Gemakkelijk om te zetten naar een tastbaar herinneringsboek.
Meer informatie

Herdenkingsplek van

Marco Hutten

06 februari 1969
Hoogeveen
-
10 januari 2018
Noordscheschut
Op 10 januari 2018 is Marco Hutten overleden

Overlijdensbericht

Dit overlijdensbericht wordt beheerd door Familieberichten. Word beheerder en open deze herdenkingsplek