Over ons

Nog niet zo lang geleden was het heel gebruikelijk om familieberichten in de regionale krant te plaatsen. Zo waren alle bekenden en minder bekenden in een keer op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen, zoals geboorte, huwelijk en overlijden. Alleen lezen steeds minder mensen de regionale krant, worden de berichten zelf steeds duurder om te plaatsen en vind berichtgeving en beleving meer en meer op het internet plaats.

Familieberichten.nl biedt een eenvoudige manier om zelf een familiebericht te ontwerpen en te plaatsen in de krant, maar is ook een uitstekend alternatief voor of aanvulling op het traditionele familiebericht in de krant.

Daarnaast verzamelen en herpubliceren we familieberichten, als een service aan mensen die, om wat voor reden dan ook, willen nazoeken of iemand is overleden en eventueel hun steun willen betuigen.

Familieberichten.nl stelt u in staat om online een plekje in te richten om samen met anderen een ontvallen dierbare te herinneren. Maak een portret, deel de verhalen, plaats foto’s en video’s, plaats of ontvang condoleances, bouw samen aan een mooie herinnering.